Forum Biserica Satanista Romana « Off Topic « Sex « Homosexualitatea
Sondaj
Întrebare: Preferinte sexuale  (Votare încheiată: 06 Aprilie, 2005, 09:47:04 )
Baiat imi plac baietii (numai) - 4 (2.8%)
Fata imi plac baietii - 32 (22.2%)
Baiat imi plac fetele - 71 (49.3%)
Fata imi plac si fetele si baietii - 28 (19.4%)
Baiat iimi plac si baietii si fete - 9 (6.3%)
Numărul votanţilor: 0

Pagini: 1 ... 9 10 [11]   În jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Ajutor Subiect: Homosexualitatea  (Citit de 5286 ori)
3per
Vizitator
« Răspunde #150 : 01 Septembrie, 2009, 01:29:46 »

pt mine e ceva bizar, sunt indidferent fata de categoria asta de oameni
Raportează acest text unui moderator   Memorat
RADU1
Vizitator
« Răspunde #151 : 10 Septembrie, 2009, 06:39:30 »

Nu trebuie sa judecam orientarile sexuale a celorlalti.  Inca nu stim destule pentru a putea sa ne dam cu parerea.  Doar Satan stie totul.
forgotten_grave_digger
Samnu
**

God Power: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #152 : 12 Septembrie, 2009, 09:43:58 »

Citat din mesajul lui: RADU1 link=topic=517. msg65413#msg65413 date=1252600770
Doar Satan stie totul. 
ma deranjeaza faze de acesteea. . . ma gindesc ca un fanat satanist nu este cu nimic mai presus decit unul crestin. . .

Drazah
Tchort

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #153 : 12 Septembrie, 2009, 11:32:04 »

Am mai auzit astfel de lucruri de la diverși...unii simt nevoia să demonstreze că sunt mai sataniști decât alții. Ai dreptate, nu este nicio diferență, absolut niciuna.

bffwtf
Nou Venit!
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #154 : 03 Octombrie, 2009, 08:02:00 »

is fata si imi plac ambele sexe. . . si e o mare diferenta intre a face sex cu o tipa si a face sex cu un tip . . . dar nu pot spune ce prefer:D sunt indecisa
lavinutza666
Download Power
*

Deconectat Deconectat

lavinia_calin lavinutza666
Vezi Profilul
« Răspunde #155 : 07 Octombrie, 2009, 11:50:55 »

sunt fata iar din punctul meu de vedere conduc detasat barbatii in fata femeilor, dar la ambele sexe experienta isi spune cuvantul

Under a pale gray sky we shall arise again
Warlock
Nou Venit!
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #156 : 31 Ianuarie, 2010, 03:40:15 »

Poponarii is de cacat!

SA MOARA MATA !?

Frate... am citit thread`ul asta si nah... era si normal ca parerile sa fie impartite. Anyway, n-am putut sa ma abtin.

Omule, cum ai ajuns tu la concluzia ca "poponarii is de cacat" ? Nu-mi spune ca s-a dat vre-unu la tine ! Asa si ? Te-a agresat ? Du-te la politie. Asta nu inseamna ca toti "poponarii" sunt agresivi. Eu cunosc mai bine de 50% din comunitatea LGBT din Romania (Cei OUT ma refer) si eu NU am intalnit inca un "poponar" agresiv.

Toata lumea, ah.. ca sa vezi doi barbati care se saruta e scarbos, PAREREA VOASTRA ! I don't give a SHIT pe parerea altora, din nici un punct de vedere.
Toti ipocritii (homofobii) se "labaresc" la filme cu lesbiene, dar daca vad 2 barbati... cat de ipocrit poti fi Huh?

Mai nene, traim in secolul XXI, ca sa nu mai pomenesc ca homosexualitatea este prezenta in Romania de foarte mult timp si ca sa dau cateva exemple:

Vlad Tepes (se relateaza ca impreuna cu fratele sau Radu, Vlad Tepes a fost violat la Adrianopole la curtea sultanului Murat al 2-lea ca pedeapsa pentru nesupunerea fata de imperiu provocandu-i acestuia traume si ajungandu-se sa fie acuzat de Biserica de ,,spurcata sodomie” pentru ca viola la randul sau prizonierii otomani),

Radu cel Frumos (,,cel Frumos” fiind o porecla rezultata din trasaturile si comportamentul efeminat al domnului),

Iliasi Rares (care s-ar fi convertit la islamism pentru a beneficia de favoruri sexuale),

Mihnea Turcitul (presupus amant al lui Chinan-Pasa),

Si lista continua... ideea e, ca voi face absolut tot ce ma v-a face fericit, indiferent de ce cred ceilalti, chiar daca asta implica "homosexualitate in public". Nu am de gand sa fac sex pe strada, cu toate ca daca asta m-ar face fericit as face-o.

So... SHUT THE FUCK UP and think twice before explode.

Never love anything so much, you cannot see it die !!!
Drazah
Tchort

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #157 : 02 Februarie, 2010, 01:59:53 »

@Warlock

Corect ce spui! Nimeni nu este obligat să aibă prieteni homosexuali, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi agresiv atunci când vine vorba de gusturile altuia. Este biologic, toate speciile au indivizi homosexuali.

Homofobii sunt niște ipocriți, și ei au niște dorințe refulate(s-a făcut studiu pe tema asta), deci când își exprima ura, ei își suprimă aceste fantezii.

Eu l-aș băga și pe Tudor Ionescu în lista. Nu știu de ce, am o presimțire.  Cheesy

andy_carabela
Nou Venit!
*

Deconectat Deconectat

andy_carabela
Vezi Profilul
« Răspunde #158 : 05 Martie, 2010, 12:13:15 »

eu sunt de acord sa fie toti liberi nu conteaza k e gay lesbi sau trans
Pagini: 1 ... 9 10 [11]   În sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Copyright Biserica Satanista (c) 2002- 2010 - Toate drepturile rezervate! Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Site optimizat Firefox 3+ , IE7+ , Chrome