Poponarii is de cacat!
SA MOARA MATA !?
Frate... am citit thread`ul asta si nah... era si normal ca parerile sa fie impartite. Anyway, n-am putut sa ma abtin.
Omule, cum ai ajuns tu la concluzia ca "poponarii is de cacat" ? Nu-mi spune ca s-a dat vre-unu la tine ! Asa si ? Te-a agresat ? Du-te la politie. Asta nu inseamna ca toti "poponarii" sunt agresivi. Eu cunosc mai bine de 50% din comunitatea LGBT din Romania (Cei OUT ma refer) si eu NU am intalnit inca un "poponar" agresiv.
Toata lumea, ah.. ca sa vezi doi barbati care se saruta e scarbos, PAREREA VOASTRA ! I don't give a SHIT pe parerea altora, din nici un punct de vedere.
Toti ipocritii (homofobii) se "labaresc" la filme cu lesbiene, dar daca vad 2 barbati... cat de ipocrit poti fi

?
Mai nene, traim in secolul XXI, ca sa nu mai pomenesc ca homosexualitatea este prezenta in Romania de foarte mult timp si ca sa dau cateva exemple:
Vlad Tepes (se relateaza ca impreuna cu fratele sau Radu, Vlad Tepes a fost violat la Adrianopole la curtea sultanului Murat al 2-lea ca pedeapsa pentru nesupunerea fata de imperiu provocandu-i acestuia traume si ajungandu-se sa fie acuzat de Biserica de ,,spurcata sodomie” pentru ca viola la randul sau prizonierii otomani),
Radu cel Frumos (,,cel Frumos” fiind o porecla rezultata din trasaturile si comportamentul efeminat al domnului),
Iliasi Rares (care s-ar fi convertit la islamism pentru a beneficia de favoruri sexuale),
Mihnea Turcitul (presupus amant al lui Chinan-Pasa),
Si lista continua... ideea e, ca voi face absolut tot ce ma v-a face fericit, indiferent de ce cred ceilalti, chiar daca asta implica "homosexualitate in public". Nu am de gand sa fac sex pe strada, cu toate ca daca asta m-ar face fericit as face-o.
So... SHUT THE FUCK UP and think twice before explode.