|
AynSof
Vizitator
|
 |
« Răspunde #105 : 04 Iunie, 2008, 05:17:28 » |
|
Ai o atitudine de falsa superioritate. Eu unul nu ma simt "lezat" de prerogativele morganiei. Calitatea forumului a scazut datorita afluxului de utilizatori cretini, nu din cauza ca ar fi vorba de vreo "tiranie" a administratiei. Si pe mine m-a surprins ban-ul tau, mai ales ca pe aici trecusera multi baietei si multe fetite care au fost tolerati/-ate nejustificat. Eu simt ca-mi pot exprima orice opinie aici, iar un eventual ban nu ar face mai mult decat sa ma amuze, asa ca iti sugerez sa lasi ideile astea "nobile" la o parte si sa iti vezi de treaba ta. In fond care e problema de care te tot plangi?
|
|
|
|
|
|
Ash_
Vizitator
|
 |
« Răspunde #106 : 04 Iunie, 2008, 05:22:33 » |
|
niciuna. sa nu crezi ca sufar atat de tare. stiu ca deranjez... cat despre presupusa mea superioritate, sincer ma cam indoiesc . sunt un om obisnuit, dar nu imi plac ineptii si badaranii. care din lucrurile astea te deranjeaza?
|
|
|
|
|
|
Morgania
Vizitator
|
 |
« Răspunde #107 : 04 Iunie, 2008, 05:25:30 » |
|
Nu poti cenzura o persoana ce nu are nimic de spus!
Posibilitatea de a fi un membru al acestui forum este un privilegiu si nu un drept. Daca vrei respect, invata sa respecti. Atitudinea ta este cel putin amuzanta, tipica pentru o societate putreda.
|
|
|
|
|
|
AynSof
Vizitator
|
 |
« Răspunde #108 : 04 Iunie, 2008, 05:31:03 » |
|
nici mie nu-mi plac ineptiile, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i dau in cap fiecarui prost. Ar fi o risipa prea mare de energie. Tu nu ma deranjezi absolut deloc, ash...numai bine.
|
|
|
|
|
|
NegruIluminat
Vizitator
|
 |
« Răspunde #109 : 04 Iunie, 2008, 05:41:34 » |
|
Cat se ataca unele persoane, si cat de importante se cred incat sa-si imagineze ca ii pasa cuiva de a ban sau nu.
Daca nu vorbesti tampenii, sigur nu vei fi banat. Ce alta regula iti trebuie?
|
|
|
|
|
|
Ash_
Vizitator
|
 |
« Răspunde #110 : 04 Iunie, 2008, 05:44:30 » |
|
merci ca mi-ai adus aminte. sa caut cateva sau trebuie sa astept ca cineva sa se simta? nu ma simt lezat de afirmatiile tale... 
|
|
|
|
|
|
NegruIluminat
Vizitator
|
 |
« Răspunde #111 : 04 Iunie, 2008, 05:53:14 » |
|
Si nici nu e cazul sa faci scrisoare si eseu ca sa nu stiu ce. Intrebi si tu un admin, simplu si scurt de ce ai luat ban, spui gata am inteles ce am gresit, sau nu asta a fost intentia mea, nu mai fac, si gata.
Da nu iar cu teoria conspiratiei si cenzura pe bsr...dar deh, in ziua de azi toata lumea e cenzurata si nu e lasata sa-si exprime opinia extrem de importanta si interesanta, deseori vitala.
Vi s-a urcat democratia si libera exprimare la cap, si nici macar n-ati facut voi ceva sa le castigati. Putin respect pentru aceste doua concepte obtinute cu greu
|
|
|
|
|
|
raping
Vizitator
|
 |
« Răspunde #112 : 01 August, 2009, 03:36:29 » |
|
degeaba iei atitudine,si asta e un fel de a le da satisfactie,ignoratii si vor pierii prin propiul "grai"
|
|
|
|
|
|
Lezermed
Vizitator
|
 |
« Răspunde #113 : 24 August, 2009, 07:03:17 » |
|
Gura pacatosului adevar graieste. 
|
|
|
|
|
UmbraDinCarpatii
Nou Venit!
God Power: 0
Deconectat
|
 |
« Răspunde #114 : 12 Ianuarie, 2010, 02:47:16 » |
|
Sunt complect de acord cu firestarter.Fratiilor Admini....Surorii fratii dekand au voie crestini pe acest site!?dekand pe acest site este voie sa fie pomenit cuvantul celui de sus si sfaturii...si ...fiecare sa zika...ca il uraste pe satana etc...ce cristalul meu e asta frate?revenitiva si numai lasati asemenea persoane inapte pe acest site rog seriozitate. PS:E SITE DE Tineri Satanisti initiati noi ...si altii mai avansatii...NICI dekumt de oameni...crestini...etc..rog sa se ia masurii. HAIL SATAN
|
,,Anityng that is impossible its possible"
|
|
|
DaemonNight
Saitan
Deconectat
|
 |
« Răspunde #115 : 17 Februarie, 2010, 07:39:57 » |
|
Sunt complect de acord cu firestarter.Fratiilor Admini....Surorii fratii dekand au voie crestini pe acest site!?dekand pe acest site este voie sa fie pomenit cuvantul celui de sus si sfaturii...si ...fiecare sa zika...ca il uraste pe satana etc...ce cristalul meu e asta frate?revenitiva si numai lasati asemenea persoane inapte pe acest site rog seriozitate. PS:E SITE DE Tineri Satanisti initiati noi ...si altii mai avansatii...NICI dekumt de oameni...crestini...etc..rog sa se ia masurii. HAIL SATAN
Pai, dreacu', unii cam trebuie banati pe aici. Multe off topic-uri si multi ce nu stie sa vorbeasca.
|
|
|
|
|
|
vlad dracul
|
 |
« Răspunde #116 : 24 Martie, 2010, 11:52:52 » |
|
total de acord..cum zice si UmbraDinCarpati, acesta e un site pt satanisti..nicidecum pt toti cei care vor doar putina atentie..asa ca dak aveti ceva de zis si vreti sa impartasiti ideile cu ceilalti aici o puteti face cu toata increderea..e usor sa vorbesti ca doar nu t doare gura..sa gandesti si sa vorbesti e mai greu (mai els pt cei care nu pot face doua lucruri deodata).
|
|
|
|
|
YngYang666
Nou Venit!
Deconectat
|
 |
« Răspunde #117 : 28 Martie, 2010, 06:52:09 » |
|
K,am inteles.Bun.Dar atei au voie pe siteul asta bothers & sisters??
|
|
|
|
|
|
Drazah
|
 |
« Răspunde #118 : 28 Martie, 2010, 11:58:40 » |
|
Au voie și creștini, din moment ce au bun simț și știu să scrie. Tu nu ai avea voie, pentru că nu îndeplinești niciuna dintre condițiile astea banale.
|
|
|
|
YngYang666
Nou Venit!
Deconectat
|
 |
« Răspunde #119 : 02 Aprilie, 2010, 11:09:39 » |
|
Drazah, dar nu am zis k nu cred chiar in nimik.....nu cred in Sky Master,dak stii in adevar cin e,si,ca sa ma contrazic umpic p min insami,cred rlativ in existenta lui Lucifer(num p care il rostesc frecvent cind ma cert cu maicamea),dar cu toata taria cred in Teoria Relativitatii (Yng Yang) e ceva rau in asta?
|
|
|
|
|
|