Forum Biserica Satanista Romana « Satanism « Satanism si Romania « am si eu o intrebare !!!
Pagini: 1 2 [3]   În jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Ajutor Subiect: am si eu o intrebare !!!  (Citit de 1910 ori)
Azrael-sub7
Vizitator
« Răspunde #30 : 29 Ianuarie, 2008, 10:25:22 »

Citat din mesajul lui: "Morgania"
Dar intelegi ca opinia ta sa transmite, se adopta. Asa ca pana cand nu ai sa imi poti aduce dovezi clare care sa iti suporte opinia am sa te rog sa o tii pentru tine, cel putin in situatii de genul acesta... lucruri despre care nu stii foarte multe.

Confunzi opinia cu argumentul ? ... opinia nu trebuie suportata/inatarita/sustinuta ..cu nici o dovada pentru ca e ceva personal si ... e stabilta de  persoana in cauza ... cu un sistem de valori subiectiv si propriu conform credintelor si inclinarilor nu neparat corecte doar directionate spre o anumita decizie din nou la fel de personala  ...  
Pe de alta parte .. daca susti ca nu stiu foarte multe inseamna ca sti ceva in +  de ce nu ne lamuresti pe toti .... puteai sa zici de la inceput : " opinia ta e falsa/eronata deoarece  ... "  si ne dezvaluiesti informatile pe care le detii si atunci .. o sa imi dau imediat seama de dezinformare sau nu ...

Iti inchipui ca daca nu era o opinie ar fi fost o certitudine .. iar enuntul meu ar fi fost formulat altfel .. ideea e da sunt multe lucruri care imi lipsesc din punct de vedere "al acumularii de informatii" ca de altfel ca la orice finta umana  ... incerc sa umplu din infintatea de goluri .. din cunostinta .. daca sti ceva in + dai drumul si spune daca nu o faci personal nu ma ajuti cu nimic(nu ca ar trebui dar discutia e chiar in van .. ) .....
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Azrael-sub7 » Raportează acest text unui moderator   Memorat
NegruIluminat
Vizitator
« Răspunde #31 : 29 Ianuarie, 2008, 10:33:23 »

Opiniile proprii si personale nu au nici o valoare pentru noi, ne pare rau. Date fapte si statistici vrem.
Speculatii putem face despre orice, nu ne ajuta cu nimic.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către NegruIluminat » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Azrael-sub7
Vizitator
« Răspunde #32 : 29 Ianuarie, 2008, 10:48:39 »

Citat din mesajul lui: "NegruIluminat"
Opiniile proprii si personale nu au nici o valoare pentru noi, ne pare rau. Date fapte si statistici vrem.
Speculatii putem face despre orice, nu ne ajuta cu nimic.

Dupa conceptia ta nici nu ar trebuii sa postezi vrei sa zici ca din cele aproape 1300 de posturi care iti apartin .. sunt date fapte si statistici fi realist .. uitate eu am incercat mereu sa dezbat o problema corect .. daca vroiai sa dovedesti ceva ... ai fi spus tu "corect" date/statistici/"fapte"(ff ireal dar lasam asta deoparte) pana atunci decat sa vorbesti pe langa mai bine iti exprimi o opine personala ....
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Azrael-sub7 » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Morgania
Vizitator
« Răspunde #33 : 30 Ianuarie, 2008, 04:45:50 »

Azrael-sub7, hai sa fiu mai explicita, daca am sa iti par un pic dura te rog sa nu o iei ca pe un atac la persoana.
Eu pot respecta o opinie, pentru ca sunt capabila sa imi creez propriile opinii, altii nu sunt capabili sa faca asta.
Scopul BSR este promovarea Satanismului Modern, perfect. CE se intelege prin promovare? Informare. Distrugerea miturilor conform carora Satanistii sunt niste barbari ce se iau de babe in mijloacele de transport in comun, profaneaza morminte si ucid pisici.
Si tu ce faci? Vi si spui ca Satanismul Traditional cere sacrificii umane. O afirmatie nefondata. Ok, este parerea ta. Dar tu intelegi ca orice pusti poata sa citeasca ce ai scris tu si sa ramana cu impresia ca noi (Satanistii Traditionali) omoram oameni pentru ca asa ne cere El ?!

Acesta era pointul meu!

Daca vrei sa te informezi, pune mana pe Al Jilwah citeste-l si ai sa intelegi ca El nu are nevoie de sacrificii umane. Este ilogic ca o fiinta omnipotenta sa iti ceara asa ceva.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Morgania » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Azrael-sub7
Vizitator
« Răspunde #34 : 30 Ianuarie, 2008, 08:56:28 »

oww damn ... da .. bine .. Worship .. of Satan .. nu inseamna killing people neaparat ... dar cand te referi la satanismul ... traditional te referi la un satanism traditional relativ nou modificat de Order of the Nine Angles si nu numai  care nu are nici macar un secol ... si ca ritualele constau mai mult in invocarea lui(Satan) prin diferite metode .. dar eu cand mi am dat cu opina ma referam la un satanism .. mult mai vechi ... la un satanism demult apus ... nu cred ca a fost corect sa il numesc traditional ... dar eu la acela m am gandit ....
dar totusi .. satanistul traditional ... crede in Satan ca zeitate .. + de asta .. orice om care credea .. in Satan ca zeitate era acceptat ca .. Satanist traditional indiferent de sistemul sau de valori ..... but anyway ... la ce ma gandeam eu era total diferit .. poate ca am facute anumite erori de nomenclatura .. dar imi pastrez opinia ....
Morgania
Vizitator
« Răspunde #35 : 30 Ianuarie, 2008, 09:20:03 »

Nimeni nu poate modifica o religie, mai ales una care are un accent puternic de individualism.
Just for the record: Nu ma refeream la Order of the Nine Angles, ci la elemente de logica primara.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Morgania » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Azrael-sub7
Vizitator
« Răspunde #36 : 30 Ianuarie, 2008, 09:28:39 »

Citat din mesajul lui: "Morgania"
Nimeni nu poate modifica o religie, mai ales una care are un accent puternic de individualism.
Just for the record: Nu ma refeream la Order of the Nine Angles, ci la elemente de logica primara.

Poate ai dreptate .. nu o modifca doar creaza alta cu nume asemanator .. sau de ce nu acelas nume .... sau poate adaugarea nu se numeste modificare depinde .....  :roll: Anyway pt mine discutia asta a ajuns unde nu trebuia .. era mai simplu sa imi zici exact cu ce am gresit decat sa spui ceva ironic .... orcum .. multumesc pt rectificare ..
afi-blackangel
Vizitator
« Răspunde #37 : 01 Februarie, 2008, 11:29:36 »

satanistii rebeli fac ritualuri de profanari si incantatzii pentru bunastare si pt invocarea lui Satan.cum?dak intereseaza pa cnva intrebatzi si va raspund:D
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către afi-blackangel » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Astrologu
Vizitator
« Răspunde #38 : 05 Februarie, 2008, 06:36:14 »

cred ca asta e ink un topic bun de inchis ....a deviat de mult de la subiect !
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Astrologu » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Sky-Hunter
Vizitator
« Răspunde #39 : 05 Februarie, 2008, 01:25:45 »

Si marele subiect care era ?! cine e din Craiova ... wtf
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Sky-Hunter » Raportează acest text unui moderator   Memorat
DJcontact
Vizitator
« Răspunde #40 : 25 Mai, 2008, 08:58:19 »

Hmm , cineva  a scris mai sus ca Satanistii  Traditionali fac sacrifici umane .. GRESIT/ERONAT/FALS
Chiar Crowley scria ecxact  asa : " ..Iar  tu nu varsa sange uman , caci prin tine shi prin sangele tau curge mierea dragostei , si intelepciunea cea care o vei intalni atunci cand crezi ca DRAMBALAH te`a lasat."   -Makinur Gahak Nohabid- (Pt cei ce stiu )  :wink:  .
                Va salut cu Respect !
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către DJcontact » Raportează acest text unui moderator   Memorat
ultima_fecioara
Download Power
*

God Power: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #41 : 24 Octombrie, 2009, 10:33:10 »

Citat din mesajul lui: extazy666 link=topic=1939. msg45395#msg45395 date=1161022199
In craiova exista satanism ? si ce forma de satanism ?
Am ras cu lacrimi  Rânjet Rânjet Rânjet Rânjet
Sti, e o prietena. .  oo fuck.
Satanistii sunt peste tot si nicaieri. 
Raportează acest text unui moderator   Memorat

Cu ajutorul tau, vom rupe legile divine.
DaemonNight
Saitan
*

God Power: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #42 : 06 Februarie, 2010, 11:19:50 »

In craiova exista satanism ? si ce forma de satanism ?
Pai, nu stiu, eu stau aproape de Craiova, iar in orasul ala n-am vazut decat tigani care nu poti sa respiri de ei. Dar, nu stiu, s-ar putea sa fie. Niciodata nu dai de ei.  Cheesy
Insa stiu ca astia de la Avatar ce-s din Craiova au avut doua trupe de black metal, una parca se numea Obscurum Noctis, iar a doua: Us in the dark. Nu stiu spre ce situatie inclinau versurile.  Şocat
« Ultima modificare: 27 Februarie, 2010, 05:44:25 de către DaemonNight » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Pagini: 1 2 [3]   În sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Copyright Biserica Satanista (c) 2002- 2010 - Toate drepturile rezervate! Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Site optimizat Firefox 3+ , IE7+ , Chrome