Sex oral

<< < (11/15) > >>

Daniel:
traditionalsatanism.com cred... e bunisor. Incearca o abordare realista, nu radicala ca alte site-uri sataniste cum ar fi joyofsatan, care-s o inversare a sfaturiortodoxe.ro, sau l.e.g.i.o.n.o.f.s.a.t.a.n.org care, era romanesc, multumim canaca.com ca nu mai exsita. Nu pot sa spun ca aprob ce spun cand vad chestii gen... FACTS RECORDED IN THE CHRISTIAN BIBLE. Cine se uita putin la discovery, national geographic sau history channel stie ca bibila e o adunatura de povesti cu morala. Ca in ultima instanta a facut bine sau nu, nu sunt eu apt sa judec. E o religie bazata in general pe ura pentru crestini. Eu nu urasc crestinii, ma deranjeaza ca-s multi aici. cei ca tine... crezi ca n-am vazut semnatura? tot crestin esti in felul tau. Nu prea are succes traditionalsatanism.com, spre deosebire de bsr. www.alexa.com, site care face ranking pentru toate site-urile .com, .org, .net de pe net. traditionalsatanism nici macar nu apare in rankinguri momentan. Asta inseamna, dupa helpul lor, ca are sub 50 de oameni pe zi. Asa ca aia promoveaza degetul in nas. BSR e mai de succes... evident.

Pai tu esti moderator pe alte forum-uri, nu-i asa ca mori ca nu poti sterge forum-ul? Eu ma refeream la tot forum-ul de discutii. Nu uitati ca los a disparut...

Pt ca ai un pseudonim de rahat, nu inseamna ca sunt eu prost... pt mine esti infirm tu undeva... vezi ca te doare capu daca stai si te intrebi ....

Sexul oral este o perversitate pentru ca asa este considerat? ) ... ma omule tu sigur esti satanist? De cand tu ca satanist accepti efectul de turma? Eu fac sex normal doar pentru placere momentan. Adica a te rezuma la sex anal si oral mi se pare ca te joci cu jumatati de masura. Sexul normal implica pula si pizda... astfel eu fac si normal, si asta nu ca sa mai am o gura de hranit.

Nemesishk:
"Pt ca ai un pseudonim de rahat, nu inseamna ca sunt eu prost... pt mine esti infirm tu undeva... vezi ca te doare capu daca stai si te intrebi ...." - Eu tot n-am inteles la cine naibii te referi.
Cine de aci e moderator pe alte forumuri?

Dardanus:
Citat din mesajul lui: "Daniel"

traditionalsatanism.com cred... e bunisor. Incearca o abordare realista,
Dar de unde a venit vorba de www.traditionalsatanism.com?

Nemesishk:
A zis Infernus lui Daniel sa se uite in semnatura sa vada ca el promoveaza satanismul..

Infernus:
Daniel esti prost . Mai mult nu pot sa zic ....defapt pot dar mi-e lene .
Tu satanistul meu , n-ai cum sa intelegi ce-i cu traditionalsatanism.com mai cocosel . Asa ca tine ciocu mic .
Nu conteaza boule cat de mare e ranking-ul. Aici e mare pentru vin multi  tzarani prosti care n-au ce face . Nu ma obosesc sa iti explic tie . Ma pot sterge la cur cand vreau cu tine .

Nu stiu unde sunt eu moderator . Daca stii tu ca sunt zi si mie unde ca nu stiu . (lasa-te de droguri cocos)

Nu nemesishk . Nu eu il promovez acolo . Ziceam ca cei de pe traditionalsatanism promoveaza cu adevarat ceea ce se numeste SATANISM .

Dardanus ai idee cine este limbricul asta de Daniel ?

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

[*] Pagina anterioar─â