Forum Biserica Satanista Romana « Magia « Occult «  (Moderator: Drazah)Demonologie
Pagini: 1 [2]   În jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Ajutor Subiect: Demonologie  (Citit de 1912 ori)
prime_abbadon
Vizitator
« Răspunde #15 : 27 Aprilie, 2007, 01:33:02 »

In cazul in care nu se vor trata teme legate de topicul "Demonologie", cu parere de rau voi fi nevoit sa il inchid. Demonologia nu are nici o legatura cu "ce test ti-ai facut?..wow!!..ti-a iesit demonul X!!..esti foarte tare". Imi cer scuze pentru atitudine, dar aceasta este parerea mea.

Multumesc,
abbadon
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către prime_abbadon » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Negrii
Vizitator
« Răspunde #16 : 27 Aprilie, 2007, 01:39:37 »

mai omule nu intelegi ca eu nu am facut nici un test, eu am intrebat un lucru destul de serios care are legatura cu demonologia iar daca ma poti ajuta e foarte bine.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Negrii » Raportează acest text unui moderator   Memorat
Negrii
Vizitator
« Răspunde #17 : 03 Mai, 2007, 12:02:59 »

mi se pare ca Amayon este demonul care patroneaza peste elementul foc si este paznicul turnului din sud.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către Negrii » Raportează acest text unui moderator   Memorat
prime_abbadon
Vizitator
« Răspunde #18 : 03 Mai, 2007, 02:09:39 »

Exista foarte multe carti legate de "Demonologie", multe dintre ele cu posobilitatea de a fi cumparate online. Eu ti-as recomanda una, cat de cat accesibila, si anume "Dictionary of Demons" (Fred Gettings). Incearca sa o citesti, nu te rezuma doar la a-ti satisface o pura curiozitate.
« Ultima modificare: 01 Ianuarie, 1970, 02:00:00 de către prime_abbadon » Raportează acest text unui moderator   Memorat
UmbraDinCarpatii
Nou Venit!
*

God Power: 0
Deconectat Deconectat

darkfog2012@yahoo.com
Vezi Profilul
« Răspunde #19 : 12 Ianuarie, 2010, 03:27:03 »

Vreti demonologie simplu cea mai buna carte...o am akasa ..Face cu ochiul si o gasiti pe net.
GOETIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akolo gasiti toti demonii cu sigilele lor..fiecare ce face..si pentru ce este..cum apare etc..
HAIL SATAN
Raportează acest text unui moderator   Memorat

,,Anityng that is impossible its possible"
SATANISM
Saitan
*

Deconectat Deconectat

Tacerea e Putere!!!!

491011571 dimon666indoom
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #20 : 29 Ianuarie, 2010, 10:16:04 »

Ave!Iata am o problema minora,dupa ritualul petrecut in NOAPTEA de 31.12.09 ,lam infuriat pe EURYNOME,mo atakat deatitea ori.Am fakut siun talisman keltik pentru protektie.Akum pina kind nam probleme,dar rugamintea mea e kum sal trimit inapoi in HAOS pe EURYNOME?
Drazah
Moderator
Tchort

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #21 : 29 Ianuarie, 2010, 12:55:55 »

Ave!Iata am o problema minora,dupa ritualul petrecut in NOAPTEA de 31.12.09 ,lam infuriat pe EURYNOME,mo atakat deatitea ori.Am fakut siun talisman keltik pentru protektie.Akum pina kind nam probleme,dar rugamintea mea e kum sal trimit inapoi in HAOS pe EURYNOME?

Păcat că n-ai murit.  Trist

SATANISM
Saitan
*

Deconectat Deconectat

Tacerea e Putere!!!!

491011571 dimon666indoom
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #22 : 26 Februarie, 2010, 05:10:38 »

Chiar multumesc ca mati ajutatsa cresteti mari
DaemonNight
Saitan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : 26 Februarie, 2010, 08:31:48 »

Ce, ma?
Vreti demonologie simplu cea mai buna carte...o am akasa ..Face cu ochiul si o gasiti pe net.
GOETIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akolo gasiti toti demonii cu sigilele lor..fiecare ce face..si pentru ce este..cum apare etc..
HAIL SATAN
Multam pentru informatie ! Hail !  Cheesy
Pagini: 1 [2]   În sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Copyright Biserica Satanista (c) 2002- 2010 - Toate drepturile rezervate! Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Site optimizat Firefox 3+ , IE7+ , Chrome