†Testament†
Nou Venit!
God Power: 0
Deconectat
Yin ☯Yang
|
 |
« Răspunde #15 : 22 Ianuarie, 2010, 09:19:42 » |
|
Well no comment dar sunt 99% sigur ca nu exista asa cva,iar un procent d 1% indica faptul ca ar putea exista asa o creatura ,ma rog ce o fi .
|
✞✡✞
|
|
|
dracumare666
Nou Venit!
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : 09 Februarie, 2010, 09:24:28 » |
|
viata mea e ura, furie, dusmanie,violenta. nu am cu cn sa imparatasesc lucrurile astea. am nevoie de voi. id-ul meu e ayoeg2. vreau sa vorbesc cu voi. lumea asta e un kkt.
|
|
|
|
|
|
Drazah
|
 |
« Răspunde #17 : 09 Februarie, 2010, 09:26:54 » |
|
Mă amuză forumul ăsta. 
|
|
|
|
Viata
Nou Venit!
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : 03 Martie, 2010, 03:09:20 » |
|
viata mea e ura, furie, dusmanie,violenta. nu am cu cn sa imparatasesc lucrurile astea. am nevoie de voi. id-ul meu e ayoeg2. vreau sa vorbesc cu voi. lumea asta e un kkt.
Du te la box , o sa ti treaca repede sau ajungi bogat.
|
|
|
|
|
DaemonNight
Saitan
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : 04 Martie, 2010, 08:54:23 » |
|
Kill some goats !
|
|
|
|
|
YngYang666
Nou Venit!
Deconectat
|
 |
« Răspunde #20 : 27 Martie, 2010, 08:10:17 » |
|
depind d cum vzi lucruril.eu una nu stiu dak exista chiar Patronul Cerului darmite Diavolul...
|
|
|
|
|
Kaname
Download Power
Deconectat
|
 |
« Răspunde #21 : 12 Aprilie, 2010, 05:03:23 » |
|
..dupa parerea mea diavolul nu este o fiinta sau o ''creatura''.. este un spirit.. 
|
Exista o singura cale de a intra in lumea asta ...dar moartea are nenumarate cai. ..[moartea este un spectacol de opera.]
|
|
|
|
Drazah
|
 |
« Răspunde #22 : 12 Aprilie, 2010, 06:29:36 » |
|
Bun, este un spirit, să zicem. Întrebarea rămâne: ce e acela spirit?
|
|
|
|
Kaname
Download Power
Deconectat
|
 |
« Răspunde #23 : 12 Aprilie, 2010, 07:33:42 » |
|
toata energia isi are originea in spirit.. Spiritul este o entitate supralumeasca si eterna..adica eternitatea sufletului..pt ca se spune ca atunci cand o pers moare..sufletul ei se indeparteaza de corp si traieste in continuare sub alta forma..unii indreptandu-se spre bine ,iar altii spre rau..
|
Exista o singura cale de a intra in lumea asta ...dar moartea are nenumarate cai. ..[moartea este un spectacol de opera.]
|
|
|
|
Vanda
|
 |
« Răspunde #24 : 12 Aprilie, 2010, 07:50:40 » |
|
si trecem la urmatoarea intrebare: ce este sufletul?
|
Oamenii nu sunt în stare să creadă sau să accepte informaţii care contrazic modului lor de gândire obişnuit; ei nu cred faptelor atunci când faptele sunt dovedite, ci atunci când le pot înţelege.
Opriţi planeta!!........Vreau să cobor!!
|
|
|
Kaname
Download Power
Deconectat
|
 |
« Răspunde #25 : 12 Aprilie, 2010, 08:06:37 » |
|
sufletul este o existenta pura [daca pot spune asa]
|
|
|
|
|
Drazah
|
 |
« Răspunde #26 : 12 Aprilie, 2010, 08:17:23 » |
|
Acum, ce e o existență pură?
|
|
|
|
|
Vanda
|
 |
« Răspunde #27 : 12 Aprilie, 2010, 08:21:56 » |
|
ceva care exista si e pur  sper la un raspuns mai complex. oare sper degeaba?
|
Oamenii nu sunt în stare să creadă sau să accepte informaţii care contrazic modului lor de gândire obişnuit; ei nu cred faptelor atunci când faptele sunt dovedite, ci atunci când le pot înţelege.
Opriţi planeta!!........Vreau să cobor!!
|
|
|
|
Drazah
|
 |
« Răspunde #28 : 12 Aprilie, 2010, 08:25:11 » |
|
Bineînțeles că nu, sunt sigur că acum respectiva scrie un eseu care ne va lăsa pe toți cu gura căscată. Abia aștept.
|
|
|
|
Kaname
Download Power
Deconectat
|
 |
« Răspunde #29 : 12 Aprilie, 2010, 08:39:02 » |
|
deja ma disperati cu intrebarile astea..  ..este un mod de 'a fi' poate fi interior sau exterior cred ca .. reprezinta tot ceea ce am fost sau vom fi asta`i eseul  ) nu sunt obijnuita sa scriu mult..mai bine scurt si la obiect.. 
|
|
|
|
|